Castellum
Advertorial Overige

Voor slechts € 6,- naar de film in Bioscoop Castellum

Alles lijkt duurder te worden, maar een bioscoopbezoek niet dankzij de landelijke campagne Cinemaniaaa! Op 2, 3 en 4 november kunnen bezoekers voor slechts 6 euro naar de film in Bioscoop Castellum. 

Speciaal voor deze actie heeft Castellum de programmering van donderdag 3 en vrijdag 4 november eerder bekendgemaakt. Kaarten zijn nu te koop via de website.

Castellum biedt elf verschillende films aan tijdens de driedaagse actie. Van Sinterklaas- tot actiefilms en van romcoms tot ‘whodunit’ mysteries. Zo ook de gloednieuwe dramafilm ‘Stromboli’ met Elise Schaap in de hoofdrol, naar de gelijknamige bestseller van Saskia Noort. Daarnaast is de stop-motionfilm ‘Knor’ nog steeds te zien. Winnaar van de Gouden Kalf voor Beste Film en tevens de Nederlandse Oscar-inzending voor beste lange animatiefilm. Andere familiefilms zijn Big Trip 2, De Grote Sinterklaasfilm, De Club van Sinterklaas en Misfit The Switch.

Voor liefhebbers van Agatha Christie’s The Mousetrap heeft Castellum het komische moordmysterie ‘See How They Run’ op het programma staan. Een film over de glamoureuze, maar zelfzuchtige theaterwereld. Of zwijmel weg bij Ticket to Paradise, Soof 3 of bij Tom Cruise... in Top Gun: Maverick. Voor wie van kleinere films met een artistiek karakter houdt, is Entre deux Mondes een aanrader.

Tickets

De actie loopt van woensdag 2 tot en met vrijdag 4 november. Je kunt voor het gehele programma en tickets kijken op de website.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.