Voorjaar in mijn bol – een workshop voor Mantelzorgers

Mantelzorgpunt De Driemaster zet jou als mantelzorger graag in het zonnetje. Onder het motto ‘’Voorjaar in mijn bol’’ gaan zij aan de slag met tulpen die je zelf mag plukken bij Buurman Toon. 

Ben jij er ook bij?
De workshop is op maandag 2 maart of donderdag 5 maart. Opgeven kan voor een van de twee dagen. Er wordt gestart met koffie/thee en wat lekkers. Daarna is er ruimte om te delen wat jou bezighoudt en hoe het met je gaat. Na het koffiemoment pluk je in de kas zelf een bosje tulpen met bol, welke op verrassende wijze bij elkaar gebonden wordt.

Meld je aan vóór 27 februari 2020 bij mantelzorgpunt De Driemaster. Geef bij je aanmelding aan welke dag je wilt deelnemen aan de workshop.

E-mail: mantelzorgpunt@dedriemaster.nu
Telefoon: 06 46897920


Meer nieuws

Opinie vandaag 14:42

Lezing van boer Arwin Bos op 5 maart

Waar Arwin Bos begon als advocaat, is hij nu bezig met het voortzetten van zijn (voor)ouders’ akkerbouwbedrijf. Op 5 maart houdt hij om 20:00 uur in Dorpsleerhuis Woubrugge een lezing over de ethische en morele druk die boeren ervaren. 

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.