Voorjaar in mijn bol – een workshop voor Mantelzorgers

Mantelzorgpunt De Driemaster zet jou als mantelzorger graag in het zonnetje. Onder het motto ‘’Voorjaar in mijn bol’’ gaan zij aan de slag met tulpen die je zelf mag plukken bij Buurman Toon. 

Ben jij er ook bij?
De workshop is op maandag 2 maart of donderdag 5 maart. Opgeven kan voor een van de twee dagen. Er wordt gestart met koffie/thee en wat lekkers. Daarna is er ruimte om te delen wat jou bezighoudt en hoe het met je gaat. Na het koffiemoment pluk je in de kas zelf een bosje tulpen met bol, welke op verrassende wijze bij elkaar gebonden wordt.

Meld je aan vóór 27 februari 2020 bij mantelzorgpunt De Driemaster. Geef bij je aanmelding aan welke dag je wilt deelnemen aan de workshop.

E-mail: mantelzorgpunt@dedriemaster.nu
Telefoon: 06 46897920


Meer nieuws

Horeca gisteren 15:55

Alphens Restaurantweek: laat je verrassen bij De Dyck

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Dyck!

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 13:08

Foutieve coronadashboards in omloop

Er zijn steeds meer dashboards te vinden die cijfers en clusters van het coronavirus bijhouden. GGD Hollands Midden heeft moeten concluderen dat deze dashboards vaak foutieve informatie bevatten. En dat zorgt voor onrust in gemeenten. 

Advertorial Sport gisteren 10:23

Anouk Ram geeft dansworkshops bij ROAC

4, 11 en 18 september kun je onder leiding van Anouk Ram bij ROAC een gratis dansworkshop volgen. Deze drie weken wordt de Hertogshal in Rijpwetering omgetoverd tot danszaal. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 13 aug. 2020 16:57

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.