Voorlichtingsbijeenkomst ‘Bankzaken met hulp van anderen’

Op maandag 9 en donderdag 19 maart organiseert Rabobank Groene Hart Noord in samenwerking met notaris Kroes & Partners voorlichtingsbijeenkomsten ‘Bankzaken met hulp van anderen’. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over welke zaken geregeld moeten worden, willen (toekomstige) mantelzorgers de financiële zaken van hun dierbaren goed kunnen behartigen. ‘’Veel mensen denken dit soort zaken al goed geregeld te hebben met een bancaire volmacht’’, vertelt Yvonne Rozenbrand, adviseur Dagelijkse Bankzaken. ‘’Een bancaire volmacht is alleen geldig zolang uw dierbare zelf handelsbekwaam is.’’

‘Dit is een onderwerp waar men vaak niet graag over praat of uitgesteld wordt’ licht Yvonne toe. ‘Op het moment dat een dierbare van de een op andere dag niet meer handelsbekwaam is, krijg je vaak met zoveel andere emotionele zaken te maken. Dan is het fijn als bancair de zaken goed geregeld zijn’. Om mensen goed te informeren en ook met hen mee te denken organiseert de bank twee voorlichtingsbijeenkomsten voor iedereen die meer wil weten en de zaken met en voor hun dierbaren goed wil regelen. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond 9 maart op de vestiging van de Rabobank in Roelofarendsveen en donderdagavond 19 maart op de vestiging in Alphen aan den Rijn.

Kijk voor meer informatie, tijden en aanmelden op https://rabo.nl/groenehartnoord/voorlichtingsbijeenkomsten.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.