Ingezonden

Vrachtwagen blijft steken onder ringvaartaquaduct

Een merkwaardig tafereel onder het ringvaartaquaduct op de A4 bij Roelofarendsveen deze maandag. Daar is een vrachtwagen klem komen te zitten.

De chauffeur van de vrachtwagen was kennelijk niet goed op de hoogte van de afmetingen van zijn vrachtwagen. De vrachtwagen was te hoog voor het ringvaartaquaduct en is hierdoor vast komen te zitten. De twee linkerrijstroken zijn afgesloten om de vrachtwagen onder het ringvaartaquaduct vandaan te kunnen halen. Dit zorgt voor file op de A4 in de richting van Den Haag.

vrachtwagen vast a4 1.jpeg


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.