Ingezonden

Vrachtwagen blijft steken onder ringvaartaquaduct

Een merkwaardig tafereel onder het ringvaartaquaduct op de A4 bij Roelofarendsveen deze maandag. Daar is een vrachtwagen klem komen te zitten.

De chauffeur van de vrachtwagen was kennelijk niet goed op de hoogte van de afmetingen van zijn vrachtwagen. De vrachtwagen was te hoog voor het ringvaartaquaduct en is hierdoor vast komen te zitten. De twee linkerrijstroken zijn afgesloten om de vrachtwagen onder het ringvaartaquaduct vandaan te kunnen halen. Dit zorgt voor file op de A4 in de richting van Den Haag.

vrachtwagen vast a4 1.jpeg


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.