Vragenuurtje met de politie

Politie Kaag en Braassem/Nieuwkoop wil de inwoners van Kaag en Braassem en Nieuwkoop via de digitale weg de gelegenheid geven om met hen in contact te komen. Donderdag 2 april om 14:00 uur houden zij daarom weer een vragenuurtje.

Dat laten zij weten op hun Facebookpagina. ‘’Omdat veel mensen thuis zijn hebben wij morgen vanaf 14:00 uur een vragenuurtje via onze Facebookpagina. @WAGKaagBraassem en jeugdagent Yvonne zitten voor je klaar. Meteen daarna, om 15:00 uur nemen agenten Naomi en Ronald je mee tijdens de late surveillancedienst.’’

Zij sluiten de post af met de hastag #blijfthuis.

De politie hield al eerder via Facebook en Instagram vragenuurtjes en laten weten dit frequent te willen blijven doen. Doe jij ook mee? 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.