Vroeger was alles

Vroeger was alles…. terug in het Ghoybos

Ook dit jaar verteld Patrick Deters verhalen uit de roemruchte geschiedenis van de kernen die het huidige Kaag en Braassem vormen. De eerste 2 voorstellingen zijn op 7 & 8 juli.

Het afgelopen jaar was er weinig ruimte voor voorstellingen. Dus hield Deters zich vooral bezig met het maken van de Vroeger was alles podcast. Toch zag hij ruimte om nieuwe verhalen over vroegere tijden te schrijven. Een aantal van die verhalen wil hij weer gaan vertellen in het Ghoybos.

Omdat het in deze tijd lastig is vooruit te plannen wanneer je een voorstelling kan geven, is besloten een soort Pop-Up constructie toe te passen. Een week van te voren worden de voorstellingen aangekondigd via de mailinglijst(opgeven kan hier) en via de facebookpagina.

De eerste 2 voorstellingen staan al ingepland en vinden plaats op 7 & 8 juli. Voorlopig is het net als vorig jaar, 10 bankjes per avond, iedereen op veilige afstand van elkaar en lekker in het Ghoybos met koffie, thee en drankjes van het Ghoyhuys. Mocht het anders worden, dan leest u dat op de facebookpagina.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.