[Vroeger was alles...] Tijd van Toen - Quiz avond!!

Op 26 februari, 16 en 25 maart slaan “Tussen Kaag & Braassem” en “Vroeger was alles…” de handen in elkaar voor een leuke Quizdiner met heerlijke gerechten van “Tussen Kaag & Braassem” en mooie verhalen van “Vroeger was alles…”! Avonden die om 18.30 uur beginnen waarbij u onder het genot van een heerlijk menu kunt genieten van veel mooie verhalen en meedoet om de “Tijd van Toen Winnaar” van de avond te worden!

De afgelopen twee jaar vertelt Patrick Deters iedere zomer de mooiste verhalen van de gemeente Kaag & Braassem en haar voorgangers. Maar het zijn natuurlijk ook gewoon mooie historische verhalen over de tijd van Heerlijkheden, Schouten, Baljuwen en de schermutselingen tussen de Patrioten en Oranjegezinden. En dat alles op een mooie smeuïge manier verteld, zoals je van Patrick mag verwachten.

 

Daarnaast waren er in 2018 en 2019 twee mooie moorddiners bij Tussen Kaag & Braassem waarin juist de interactie werd gezocht met het publiek, zelfs met een mooie rol voor het publiek in het spel. Het kriebelde al een tijdje om weer samen wat moois te maken. Een daar is “Tijd van Toen” uit ontstaan. Een avond met natuurlijk ook heerlijk klassiek eten, waar we ook kijken naar de historie van de gerechten.

 

“Tijd van Toen” is een interactieve verhalenavond bij Tussen Kaag & Braassem. Onder het genot van een heerlijk viergangen menu vanuit de gerenommeerde keuken van Wim Klerks doet u mee aan de Tijd van Toen Quiz. Op basis van historische verhalen uit de gemeente Kaag & Braassem en klassieke keuken worden er aan u vragen gesteld en hoort u mooie verhalen met daarin de juiste antwoorden. U strijdt samen met uw tafel onderling, maar natuurlijk ook om de winnaar van de avond te worden.

 

Voor € 49,50 krijgt u een heerlijk viergangen menu, veel vragen en nog meer verhalen met daarin ook de juiste antwoorden. Reserveren kan via 071-3311007 of via info@tussenkaagenbraassem.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.