Ingezonden

Vrouwen 1 nog foutloos na opnieuw een 1-0 overwinning

Voor de 3e achtereenvolgende wedstrijd was 1 doelpunt genoeg voor de overwinning. Ook nu zat er vooral de 1e helft meer in gezien de kansenverhouding.

Waar wij aardig wat mogelijkheden kregen en net voor rust nog op de lat schoten kregen we zelf geen kansen tegen. De enige goal viel nog wel voor rust, na uitverdedigen van de keepster van Foreholte kwam de bal bij Shayenne en zij schoot de bal van ver over de keepster in het doel. Een meer dan terechte voorsprong omdat wij alleen maar op hun helft aanwezig waren. Helaas belonen we ons niet door nog een 2e of 3e treffer te maken.

Na rust krijgen we nog een hele grote kans en ook die maken we niet. Uit de overname door Foreholte kregen zij een grote mogelijkheid maar Sebas was alert en kon redding brengen.

De rest van de 2e helft was van onze kant ronduit slordig en maakten we veel de verkeerde keuzes en lieten we Foreholte in leven. Je weet dat er dan altijd een mogelijkheid is om een doelpunt tegen te krijgen en die mogelijkheid kwam ook. Een vrije trap bleef via de lat en Sebas met veel geluk aan de goede kant van de doellijn zodat het 1-0 bleef. 

Maar goed, met 12 punten uit 4 wedstrijden kunnen we spreken van een prima start van de competitie. 5 doelpunten voor is natuurlijk niet veel maar als je er 0 tegen hebt is het wel genoeg.

De komende weken zullen we zien hoe we er echt voorstaan gezien de wedstrijden tegen de hogere teams. Komende zaterdag uit bij Zevenhoven.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marinka van Scheppingen (Marin van Heijningen), Joyce Huigsloot, Lisanne Koek (Nina Hoogenboom), Syl Huigsloot, Mirjam Schats (Shanna Huigsloot), Shayenne Verdel, Fien van der Meer, Anna Spruit, Mariska van Berkel en Isabelle van Hofwegen.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.