Walking Dinner wordt afhaal dinner

Het door De Veense Kroegen georganiseerde evenement Walking Dinner leek dit jaar in het water te vallen. Het evenement werd, ver voor de Coranacrisis, op 31 mei ingepland. Toen de regering in maart de kroegen sloot, leek ook dit evenement niet door te kunnen gaan. Maar al snel werd er een oplossing bedacht.

Omdat de terrassen pas op 1 juni open mogen, moest men op zoek naar een andere invulling.  Want afblazen was niet echt een optie.

In plaats van de 137 deelnemers langs de 5 Veense Kroegen te laten wandelen, konden ze hun eten ophalen in de muziektent aan het Noordplein. Daar was een 1,5 meter afhaalzone gecreëerd waar de deelnemers hun voucher veilig om konden ruilen voor een box waar de 5 gerechten in zaten. Zo kon iedereen toch nog genieten van een heerlijk dinner. Niet in de kroegen, maar thuis, in de tuin, in de boot of waar dan ook.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.