Dennis

Wat gebeurde er allemaal in het afgelopen weekend in Kaag en Braassem?

Politie Kaag en Braassem heeft het druk gehad in het afgelopen weekend. Van een man zonder rijbewijs in Woubrugge tot een man die het leven niet meer zag zitten in Roelofarendsveen.

Politie Kaag en Braassem kwam met een weekendverslag, waarin het volgende te lezen was over Kaag en Braassem:

Zo reed er een 26-jarige man uit Ter Aar in Woubrugge zonder rijbewijs en voer er een 18-jarige man uit Sassenheim bij Kaag onder invloed van alcohol. Hij blies 365 ug/l en kreeg een vaarverbod van 3 uur en een proces-verbaal. Op zaterdag reed een 49-jarige man in een vrachtwagen over de N207 in Leimuiden terwijl hij niet in het bezit was van een rijbewijs C. Zondag werd het rijbewijs ingevorderd van een 41-jarige man uit Alphen aan den Rijn die met meer dan 100 km/u over de kruising N207 in Leimuiden reed. Daarnaast reden een drietal bestuurders met ruim 90 km/u over deze kruising. Zij ontvangen een proces-verbaal via de officier. Ook kwam er een melding dat een man uit Roelofarendsveen het leven niet meer zag zitten. Na een gesprek met de politie werd hij overgedragen aan zijn eigen zorgkader.

Ook waren er nog was burenruzies en was er geluidsoverlast en overlast van jeugd.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.