Plutosport
Advertorial Overige

Wat is Black Friday?

Op de vierde vrijdag van november is het weer zover… Black Friday bij Plutosport! Dé dag om jouw sinterklaasinkopen te doen en jouw cadeautjes voor onder de boom te scoren. Of natuurlijk gewoon dé dag om jezelf eens te trakteren op een paar hippe sneakers, een mooie jas of handige accessoires!

Waar komt Black Friday vandaan?

Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit Amerika, waar het de benaming was voor de enorme verkeersdrukte op de dag na Thanksgiving. Maar inmiddels is deze dag natuurlijk niet meer bekend door de verkeersdrukte, maar door de gekte in veel winkels! De beelden uit Amerika heb je ongetwijfeld wel eens gezien: klanten rennen massaal de winkel in om goedkope cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Net als Halloween is deze traditie inmiddels overgewaaid naar Europa... En wat is er nu makkelijker dan online te genieten van de beste Black Friday-deals? Bij Plutosport wordt gestrooid met hoge kortingen, dus sla je slag en scoor heel voordelig jouw nieuwe (sport)outfit!

Wanneer is het Black Friday?

Niet alleen op vrijdag 26 november is het feest, maar al sinds vrijdag 19 november staat alles in het teken van Black Friday bij Plutosport.nl! Ga jij op zoek naar de leukste cadeautjes voor Sint en Kerst? Scoor je een nieuwe winterjas? Of ga je toch voor een paar comfy pantoffels voor de koude winterdagen? Het maakt niet uit wat er op jouw verlanglijstje staat, op Black Friday shop je bij Plutosport nóg voordeliger dan anders!

De beste Black Friday-deals op een rijtje...


Meer nieuws

Politie vandaag 15:12

23-jarige automobilist aangehouden vanwege pepperspraybusje

Zaterdagochtend zagen agenten op de Veenderdijk in Rijpwetering een auto al slingerend over de weg rijden. Toen zij de bestuurder hierop aanspraken, bleek hij een busje pepperspray binnen handbereik te hebben liggen.

Politie gisteren 09:48

iPads gevonden in Roelofarendsveen

Afgelopen vrijdag, 21 januari heeft een oplettende getuige een vijf iPads gevonden in een blikvanger aan de Breitnerlaan in Roelofarendsveen.

Overige 22 jan. 2022 10:54

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jan. 2022 11:01

Tips om de winterdip te verslaan!

Misschien herken je het wel: je hebt veel moeite om 's ochtends uit bed te komen, je voelt je iets minder energiek dan in de zomer en je kunt je maar moeilijk concentreren... Grote kans dat je een winterdip te pakken hebt! Plutosport geeft je dé tips om snel weer wat beter in je vel te zitten.