Dennis

Wat te doen met de Rabobank?

We hebben het allemaal kunnen lezen gisteren: de Rabobank in Roelofarendsveen gaat dicht. Daar vinden we met z'n allen van alles van en dat is prima. Maar wat nu te doen met het markante gebouw aan de ingang van Roelofarendsveen?

Het gebouw is nog best nieuw, is klimaat neutraal en heeft een mooie zaal, waar je van alles in kan organiseren. Dicht bij de uitvalswegen (als jullie nog een makelaar zoeken bij de Rabobank, dan hoor ik het wel, hè), en heeft de beschikking over een recent opgeknapte parkeergarage. Afbreken is zonde dus.

Vandaar dus mijn vraag: Wat kan er gedaan worden met de Rabobank? Het is geen prijsvraag ofzo, maar gewoon een beetje vertier zo aan het begin van de vakantie. Wie weet kunnen we de bank op een leuk, origineel idee brengen.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.