Dennis

Wat te doen met de Rabobank?

We hebben het allemaal kunnen lezen gisteren: de Rabobank in Roelofarendsveen gaat dicht. Daar vinden we met z'n allen van alles van en dat is prima. Maar wat nu te doen met het markante gebouw aan de ingang van Roelofarendsveen?

Het gebouw is nog best nieuw, is klimaat neutraal en heeft een mooie zaal, waar je van alles in kan organiseren. Dicht bij de uitvalswegen (als jullie nog een makelaar zoeken bij de Rabobank, dan hoor ik het wel, hè), en heeft de beschikking over een recent opgeknapte parkeergarage. Afbreken is zonde dus.

Vandaar dus mijn vraag: Wat kan er gedaan worden met de Rabobank? Het is geen prijsvraag ofzo, maar gewoon een beetje vertier zo aan het begin van de vakantie. Wie weet kunnen we de bank op een leuk, origineel idee brengen.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!