Dennis

Wat te doen met de Rabobank?

We hebben het allemaal kunnen lezen gisteren: de Rabobank in Roelofarendsveen gaat dicht. Daar vinden we met z'n allen van alles van en dat is prima. Maar wat nu te doen met het markante gebouw aan de ingang van Roelofarendsveen?

Het gebouw is nog best nieuw, is klimaat neutraal en heeft een mooie zaal, waar je van alles in kan organiseren. Dicht bij de uitvalswegen (als jullie nog een makelaar zoeken bij de Rabobank, dan hoor ik het wel, hè), en heeft de beschikking over een recent opgeknapte parkeergarage. Afbreken is zonde dus.

Vandaar dus mijn vraag: Wat kan er gedaan worden met de Rabobank? Het is geen prijsvraag ofzo, maar gewoon een beetje vertier zo aan het begin van de vakantie. Wie weet kunnen we de bank op een leuk, origineel idee brengen.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.