Dennis

Wat te doen met de Rabobank?

We hebben het allemaal kunnen lezen gisteren: de Rabobank in Roelofarendsveen gaat dicht. Daar vinden we met z'n allen van alles van en dat is prima. Maar wat nu te doen met het markante gebouw aan de ingang van Roelofarendsveen?

Het gebouw is nog best nieuw, is klimaat neutraal en heeft een mooie zaal, waar je van alles in kan organiseren. Dicht bij de uitvalswegen (als jullie nog een makelaar zoeken bij de Rabobank, dan hoor ik het wel, hè), en heeft de beschikking over een recent opgeknapte parkeergarage. Afbreken is zonde dus.

Vandaar dus mijn vraag: Wat kan er gedaan worden met de Rabobank? Het is geen prijsvraag ofzo, maar gewoon een beetje vertier zo aan het begin van de vakantie. Wie weet kunnen we de bank op een leuk, origineel idee brengen.


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.