Dennis

Wat te doen met de Rabobank?

We hebben het allemaal kunnen lezen gisteren: de Rabobank in Roelofarendsveen gaat dicht. Daar vinden we met z'n allen van alles van en dat is prima. Maar wat nu te doen met het markante gebouw aan de ingang van Roelofarendsveen?

Het gebouw is nog best nieuw, is klimaat neutraal en heeft een mooie zaal, waar je van alles in kan organiseren. Dicht bij de uitvalswegen (als jullie nog een makelaar zoeken bij de Rabobank, dan hoor ik het wel, hè), en heeft de beschikking over een recent opgeknapte parkeergarage. Afbreken is zonde dus.

Vandaar dus mijn vraag: Wat kan er gedaan worden met de Rabobank? Het is geen prijsvraag ofzo, maar gewoon een beetje vertier zo aan het begin van de vakantie. Wie weet kunnen we de bank op een leuk, origineel idee brengen.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.