Dennis

Wat zijn de regels op het kermisterrein

Donderdagavond rond 19.30u gaat het kermisterrein open. Over wat er kan en mag zijn wat vragen. Daarom zetten we de belangrijkste punten even op een rijtje. 

- Op het kermisterrein gelden de basismaatregelen.

- De kermis is een doorstroomlokatie dus gewoon toegankelijk. Je het geen Coronabewijs nodig om het terrein op te mogen. 

- Er geldt op het kermisterrein een bezoekersmaximum(hoeveel mensen er op het terrein mogen, is bij ons niet bekend). Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten voor je het terrein op kan.  

- Het tunneltje tussen de Populierenstraat en het kermisterrein is dicht. De in- en uitgang van het kermisterrein is bij EMM. 

- De kermis is dit jaar ook op zondag open. Er is dan van 11.00-12.00u een prikkelvrij uurtje. Daarna is de kermis open tot 18.00u.

- Het quartzhorloge wordt altijd aan de andere kant van de wagen gewonnen. 

Als we deze regels in acht nemen, kunnen we er ondanks alles, een mooi feestje van maken. Veel plezier allemaal.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.