Gemeente Kaag en Braassem

Werkzaamheden aan de nieuwe Langebrug in Oud Ade vorderen

De werkzaamheden aan de nieuwe Langebrug in Oud Ade vorderen! Een mooie foto van afgelopen weekend maakt dit zichtbaar.

Elke week begint de brug steeds meer vorm te krijgen. De werklieden zetten steeds een stap in het proces van de realisatie naar de Langebrug. De werkzaamheden zullen iets later klaar zijn dan gepland. Dit heeft alles te maken met de vorstperiode in februari, een technische aanpassing aan de constructie en het te laat beschikbaar zijn van een machine uit het buitenland door Covid-maatregelen. Eind juni zal de brug opgeleverd wordt deze in gebruik genomen. 

Meer weten over het project? Kijk hier.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.