Dennis

Werkzaamheden Braassemdreef

Vandaag wordt er gewerkt aan de Kruising van de Braassemdreef met de Zeekool en de nieuwe ingang van de wijk West-end in Roelofarendsveen.

Door deze werkzaamheden is er op de Braassemdreef maar 1 rijstrook beschikbaar. Ook is de wijk Aan de Braassem moeilijker bereikbaar. Het verkeer wordt door verkeersregelaars in goede banen geleid, maar houdt u rekening met vertraging. Hoe lang de werkzaamheden duren is bij mij niet bekend.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.