Dorpshart Leimuiden

Werkzaamheden Dorpshart Leimuiden in nieuw stadium

De werkzaamheden voor het Dorpshart Leimuiden koersen af op de volgende fase. Waar medio maart de Gebr. Beentjes het grondwerk verrichte, is het nu tijd voor de volgende stap. 

Op 12 april zijn alle prefab heipalen inmiddels geslagen en de heistelling is afgevoerd. Over een week zullen de laatste palen geboord worden met een boorheistelling. In de tussentijd starten de bouwlieden met het leggen van de funderingsbalken. Hierna wordt de begane grondvloer gelegd. 

Brug 

Het besluit voor de brug vergt nog verdere afstemming tussen de gemeente, Hoogheemraadschap en de aannemer. Hier gaan zij in op de wijze van uitvoering van het aan te brengen talud richting de brug.

Wanneer dit besluit is genomen, worden de werkzaamheden gestart. 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.