Pixabay

Werkzaamheden Herenweg gaan niet door

Van 27 januari tot en met 31 januari stonden werkzaamheden gepland aan de Herenweg in Rijnsaterwoude. Langs de weg staat nog een bord over de wegafsluiting, maar de gemeente heeft laten weten dat deze geplande werkzaamheden niet doorgaan.

Er zou van 27 januari tot en met 31 januari gewerkt worden aan de Herenweg. Ter hoogte van huisnummer 63 zou een deel van de Herenweg daarom afgesloten zijn. Het betrof werkzaamheden aan het gasnet. De gemeente laat weten dat de aangekondigde werkzaamheden niet doorgaan op de geplande datum. “De aannemer informeert omwonenden tijdig wanneer de werkzaamheden wel plaats vinden”, laat de gemeente weten.  


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.