Pixabay

Werkzaamheden Herenweg liggen stil door kerstvakantie

Vanaf vrijdag 18 december 2020 wordt de Herenweg in Rijnsaterwoude weer opengesteld voor verkeer. Dit heeft alles te maken met de kerstvakantie die het personeel van Dura Vermeer heeft. Twee weken later, maandag 4 januari 2021 om 07.00 uur, worden de laatste werkzaamheden opgepakt en zal de omleiding weer worden ingesteld.

Dura Vermeer wil iedereen er wel op attenderen dat het wegdek van de Herenweg de aankomende twee weken nog glad is, er belijning ontbreekt, de bermen nog onafgewerkt zijn en dat er nog veel onoverzichtelijke plekken zijn. Om deze redenen wordt er een maximum snelheid van 30 km/uur gehanteerd.

Werkzaamheden tot nu toe

 De afgelopen maanden heeft Dura Verkeer in de Herenweg het riool vervangen, de rijbaan opgehoogd, geasfalteerd en op verschillende locaties damwanden aangebracht.

Eind april 2021 zullen de werkzaamheden aan de weg volledig zijn afgerond.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.