Pixabay

Werkzaamheden Willem van der Veldenweg 8 maart van start

Maandag 8 maart start netbeheerder Liander, in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem, met de eerste fase van de werkzaamheden aan de Willem van der Veldenweg in Leimuiden.

Vanaf 8 maart tot half april start Liander met het zagen in het asfalt, graven van de sleuven en leggen van de nieuwe kabels.  Vanaf half april tot en met half mei zal de netbeheerder huisaansluitkabels  en openbare verlichting op de nieuwe gelegen kabels aansluiten. Vanaf eind mei tot en met eind juni worden de oude kabels verwijderd.  

De werkzaamheden in fase 1 vinden plaats op de Willem van der Veldenweg nummer 21 tot en met nummer 55. Dit is inclusief de inrit van de Molenkade.

Verkeerssituatie

Tijdens de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van verkeersafzettingen, waardoor de doorstroming van het verkeer minder zou zijn. De doorstroming van het verkeer wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten en verkeersregelaars.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!