Pixabay

Werkzaamheden Willem van der Veldenweg 8 maart van start

Maandag 8 maart start netbeheerder Liander, in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem, met de eerste fase van de werkzaamheden aan de Willem van der Veldenweg in Leimuiden.

Vanaf 8 maart tot half april start Liander met het zagen in het asfalt, graven van de sleuven en leggen van de nieuwe kabels.  Vanaf half april tot en met half mei zal de netbeheerder huisaansluitkabels  en openbare verlichting op de nieuwe gelegen kabels aansluiten. Vanaf eind mei tot en met eind juni worden de oude kabels verwijderd.  

De werkzaamheden in fase 1 vinden plaats op de Willem van der Veldenweg nummer 21 tot en met nummer 55. Dit is inclusief de inrit van de Molenkade.

Verkeerssituatie

Tijdens de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van verkeersafzettingen, waardoor de doorstroming van het verkeer minder zou zijn. De doorstroming van het verkeer wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten en verkeersregelaars.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.