Pixabay

Werkzaamheden Willem van der Veldenweg eind februari van start

Eind februari / begin maart start netbeheerder Liander, in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem, met werkzaamheden aan de Willem van der Veldenweg in Leimuiden.

Aan de Herenweg, vanaf de Heiligegeestlaan in Rijnsaterwoude richting Willem van der Veldenweg en een deel aan de Molenkade in Leimuiden, start Liander met het verbeteren van het energienet. De werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken.

Het enigszins verouderde energienet, gelegen aan de zijde van de woningen, wordt vervangen door een nieuw energienet. Hiermee speelt de gemeente Kaag en Braassem in op de energietransitie en kan zo de nodige tientallen jaren vooruit.

 

Hinder

Vanwege de werkzaamheden kan er hinder ontstaan. Een deel van de materialen van het nieuwe energienet zal de nodige parkeerplaatsen bezet houden. De netbeheerder onderzoekt de mogelijkheden naar alternatieve plaatsen waar bewoners hun auto kunnen stationeren. Daarnaast kan de uitvoering van de werkzaamheden leiden tot een versmald wegdek. Dit kan de doorstroming van het doorgaande verkeer enigszins belemmeren.

De werkzaamheden zijn naar verwachting eind mei afgerond.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.