Wethouder Peters en Wouwse Wijven op NOS op 3

Wethouder Yvonne Peters is vanmorgen al vroeg op pad, en niet alleen. Samen met de vertegenwoordiging ‘Wouwse Wijven’ zal zij NOS op 3 te woord staan wat betreft het sluipverkeer in (onder andere) Rijnsaterwoude. 

Omwonenden van de Herenweg in Rijnsaterwoude hebben hier al meerdere keren actie gevoerd om de onveilige situatie op de weg te verbeteren. De bewoners zijn hardrijders en sluipverkeer zat. Vandaag delen ze hun verhaal met NOS op 3. 


Meer nieuws

Opinie vandaag 14:42

Lezing van boer Arwin Bos op 5 maart

Waar Arwin Bos begon als advocaat, is hij nu bezig met het voortzetten van zijn (voor)ouders’ akkerbouwbedrijf. Op 5 maart houdt hij om 20:00 uur in Dorpsleerhuis Woubrugge een lezing over de ethische en morele druk die boeren ervaren. 

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.