Josh Walet

Wijkagent zet jongeren zonder coronabesef woning uit

Een wijkagent in Kaag en Braassem, Hennie Wilthof, plaatste gisteren zes jongeren uit een woning. De reden? ‘’Totaal geen coronabesef.’’

Dat laat Wilthof weten op zijn twitteraccount. Volgens hem zaten de jongeren strak naast elkaar op de bank. Hij belde bij de woning aan, sprak de jongeren aan en zette hen het huis uit.

Eerder deze week had hij ook al een achttal feestende jongeren aangesproken op het niet navolgen van de maatregelen. De wijkagent vraagt zich af: ‘’Zijn deze jongeren ongelooflijk naïef, of gewoon heel dom?’’


Meer nieuws

Horeca gisteren 15:55

Alphens Restaurantweek: laat je verrassen bij De Dyck

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Dyck!

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 13:08

Foutieve coronadashboards in omloop

Er zijn steeds meer dashboards te vinden die cijfers en clusters van het coronavirus bijhouden. GGD Hollands Midden heeft moeten concluderen dat deze dashboards vaak foutieve informatie bevatten. En dat zorgt voor onrust in gemeenten. 

Advertorial Sport gisteren 10:23

Anouk Ram geeft dansworkshops bij ROAC

4, 11 en 18 september kun je onder leiding van Anouk Ram bij ROAC een gratis dansworkshop volgen. Deze drie weken wordt de Hertogshal in Rijpwetering omgetoverd tot danszaal. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 13 aug. 2020 16:57

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.