Josh Walet

Wijkagent zet jongeren zonder coronabesef woning uit

Een wijkagent in Kaag en Braassem, Hennie Wilthof, plaatste gisteren zes jongeren uit een woning. De reden? ‘’Totaal geen coronabesef.’’

Dat laat Wilthof weten op zijn twitteraccount. Volgens hem zaten de jongeren strak naast elkaar op de bank. Hij belde bij de woning aan, sprak de jongeren aan en zette hen het huis uit.

Eerder deze week had hij ook al een achttal feestende jongeren aangesproken op het niet navolgen van de maatregelen. De wijkagent vraagt zich af: ‘’Zijn deze jongeren ongelooflijk naïef, of gewoon heel dom?’’


Meer nieuws

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 16:05

Buslijn 256 geschrapt

In verband met de coronacrisis heeft Arriva de dienstregeling verder aangescherpt. Zo rijdt buslijn 256, tussen Roelofarendsveen en Leiden, voorlopig helemaal niet meer.

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 14:39

Aantal coronapatiënten gestegen naar 8

Het aantal coronapatiënten in Kaag en Braassem is opnieuw gestegen. Het RIVM meldt dat er momenteel acht bevestigde patiënten zijn in de gemeente.

Overige vandaag 14:29

Eerste stap kerk Hoogmade gezet

De Hoogmadese pastorie van de Onze Lieve Vrouw-Geboorte kerk die in november afbrandde, mag deze week eindelijk weer betreden worden. 

Algemeen vandaag 13:01

Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Algemeen vandaag 11:39

Fraudeurs actief op WhatsApp

Er zijn fraudeurs actief op WhatsApp. Door zich voor te doen als een familielid in financiële nood proberen ze iemand geld af te troggelen. De politie waarschuwt voor deze oplichters.

Advertorial Blog Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 11:03

''Ik beloof dat ik nooit meer ga klagen dat ik het druk heb''

Yoney Verschuur van Verschuur Watersport schreef een blog over de coronacrisis. ''Wat juist dé start van ons seizoen had moeten worden, is door de coronacrisis vrijwel stopgezet.''