Rabobank Groene Hart Noord

Wijziging vestigingennetwerk Rabobank Groene Hart Noord: sluiting kantoor Roelofarendsveen

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag online. Daardoor is het bezoek aan de kantoren van Rabobank sterk teruggelopen. Het kantoor in Roelofarendsveen gaat sluiten, maar Rabobank blijft dichtbij.

Door de coronacrisis, met als gevolg het noodgedwongen moeten sluiten van een aantal kantoren, is deze ontwikkeling verder versneld. Twee vestigingen in deze regio waren door de coronacrisis al tijdelijk gesloten, maar sluiten nu definitief hun deuren. Het kantoor in Roelofarendsveen aan Het Oog 1, wordt net als het kantoor in Nieuwkoop op het Kennedyplein 5, definitief gesloten.

Rabobank blijft dichtbij in de regio. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis. De dichtstbijzijnde kantoren waar Rabobank hun klanten van harte welkom heet zijn:

  • Stadhuisplein 2 in Alphen aan den Rijn
  • Schipholweg 9 in Leiden

Hier kunnen klanten terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak.

Speciaal voor vermogensadvies

Per 1 juli 2021 opende Rabobank een extra contactpunt waar zij hun klanten ook graag adviseren over hun vermogen. Hier kunnen hun klanten niet terecht voor dagelijkse bankzaken. Op afspraak zijn zij hier van harte welkom: Kolfbaan 42 in Nieuwkoop.

Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking

Als coöperatieve bank biedt Rabobank extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van hun kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruikmaken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken.

Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op Rabobank.nl/groenehartnoord. De Mobiele Bankservice is beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Meer informatie

Meer informatie over andere kantoren waar klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnen, staat op Rabobank.nl/groenehartnoord. Op Locatiewijzer.geldmaat.nl staat het overzicht van Geldmaat automaten voor geld opnemen en storten.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.