Rabobank Groene Hart Noord

Wijziging vestigingennetwerk Rabobank Groene Hart Noord: sluiting kantoor Roelofarendsveen

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag online. Daardoor is het bezoek aan de kantoren van Rabobank sterk teruggelopen. Het kantoor in Roelofarendsveen gaat sluiten, maar Rabobank blijft dichtbij.

Door de coronacrisis, met als gevolg het noodgedwongen moeten sluiten van een aantal kantoren, is deze ontwikkeling verder versneld. Twee vestigingen in deze regio waren door de coronacrisis al tijdelijk gesloten, maar sluiten nu definitief hun deuren. Het kantoor in Roelofarendsveen aan Het Oog 1, wordt net als het kantoor in Nieuwkoop op het Kennedyplein 5, definitief gesloten.

Rabobank blijft dichtbij in de regio. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis. De dichtstbijzijnde kantoren waar Rabobank hun klanten van harte welkom heet zijn:

  • Stadhuisplein 2 in Alphen aan den Rijn
  • Schipholweg 9 in Leiden

Hier kunnen klanten terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak.

Speciaal voor vermogensadvies

Per 1 juli 2021 opende Rabobank een extra contactpunt waar zij hun klanten ook graag adviseren over hun vermogen. Hier kunnen hun klanten niet terecht voor dagelijkse bankzaken. Op afspraak zijn zij hier van harte welkom: Kolfbaan 42 in Nieuwkoop.

Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking

Als coöperatieve bank biedt Rabobank extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van hun kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruikmaken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken.

Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op Rabobank.nl/groenehartnoord. De Mobiele Bankservice is beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Meer informatie

Meer informatie over andere kantoren waar klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnen, staat op Rabobank.nl/groenehartnoord. Op Locatiewijzer.geldmaat.nl staat het overzicht van Geldmaat automaten voor geld opnemen en storten.


Meer nieuws

Politie vandaag 15:12

23-jarige automobilist aangehouden vanwege pepperspraybusje

Zaterdagochtend zagen agenten op de Veenderdijk in Rijpwetering een auto al slingerend over de weg rijden. Toen zij de bestuurder hierop aanspraken, bleek hij een busje pepperspray binnen handbereik te hebben liggen.

Politie gisteren 09:48

iPads gevonden in Roelofarendsveen

Afgelopen vrijdag, 21 januari heeft een oplettende getuige een vijf iPads gevonden in een blikvanger aan de Breitnerlaan in Roelofarendsveen.

Overige 22 jan. 2022 10:54

Tulpen.nl haalt 3.000 euro op voor stichting MIND

Tulpen.nl in Roelofarendsveen heeft 3.000 euro ingezameld voor stichting MIND. Op 20 januari werd deze cheque aan Madelon Balm en Lotte de Roode overhandigd. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er in deze tijd aandacht is voor de mentale gezondheid onder jongeren.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jan. 2022 11:01

Tips om de winterdip te verslaan!

Misschien herken je het wel: je hebt veel moeite om 's ochtends uit bed te komen, je voelt je iets minder energiek dan in de zomer en je kunt je maar moeilijk concentreren... Grote kans dat je een winterdip te pakken hebt! Plutosport geeft je dé tips om snel weer wat beter in je vel te zitten.