Rabobank Groene Hart Noord

Wijziging vestigingennetwerk Rabobank Groene Hart Noord: sluiting kantoor Roelofarendsveen

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag online. Daardoor is het bezoek aan de kantoren van Rabobank sterk teruggelopen. Het kantoor in Roelofarendsveen gaat sluiten, maar Rabobank blijft dichtbij.

Door de coronacrisis, met als gevolg het noodgedwongen moeten sluiten van een aantal kantoren, is deze ontwikkeling verder versneld. Twee vestigingen in deze regio waren door de coronacrisis al tijdelijk gesloten, maar sluiten nu definitief hun deuren. Het kantoor in Roelofarendsveen aan Het Oog 1, wordt net als het kantoor in Nieuwkoop op het Kennedyplein 5, definitief gesloten.

Rabobank blijft dichtbij in de regio. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis. De dichtstbijzijnde kantoren waar Rabobank hun klanten van harte welkom heet zijn:

  • Stadhuisplein 2 in Alphen aan den Rijn
  • Schipholweg 9 in Leiden

Hier kunnen klanten terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak.

Speciaal voor vermogensadvies

Per 1 juli 2021 opende Rabobank een extra contactpunt waar zij hun klanten ook graag adviseren over hun vermogen. Hier kunnen hun klanten niet terecht voor dagelijkse bankzaken. Op afspraak zijn zij hier van harte welkom: Kolfbaan 42 in Nieuwkoop.

Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking

Als coöperatieve bank biedt Rabobank extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van hun kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruikmaken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken.

Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op Rabobank.nl/groenehartnoord. De Mobiele Bankservice is beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Meer informatie

Meer informatie over andere kantoren waar klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnen, staat op Rabobank.nl/groenehartnoord. Op Locatiewijzer.geldmaat.nl staat het overzicht van Geldmaat automaten voor geld opnemen en storten.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.