Rabobank Groene Hart Noord

Wijziging vestigingennetwerk Rabobank Groene Hart Noord: sluiting kantoor Roelofarendsveen

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online wanneer het hen uitkomt, dit kan 24 uur per dag online. Daardoor is het bezoek aan de kantoren van Rabobank sterk teruggelopen. Het kantoor in Roelofarendsveen gaat sluiten, maar Rabobank blijft dichtbij.

Door de coronacrisis, met als gevolg het noodgedwongen moeten sluiten van een aantal kantoren, is deze ontwikkeling verder versneld. Twee vestigingen in deze regio waren door de coronacrisis al tijdelijk gesloten, maar sluiten nu definitief hun deuren. Het kantoor in Roelofarendsveen aan Het Oog 1, wordt net als het kantoor in Nieuwkoop op het Kennedyplein 5, definitief gesloten.

Rabobank blijft dichtbij in de regio. En ontmoet haar klanten graag online, via een contactpunt of bij de klant thuis. De dichtstbijzijnde kantoren waar Rabobank hun klanten van harte welkom heet zijn:

  • Stadhuisplein 2 in Alphen aan den Rijn
  • Schipholweg 9 in Leiden

Hier kunnen klanten terecht voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak.

Speciaal voor vermogensadvies

Per 1 juli 2021 opende Rabobank een extra contactpunt waar zij hun klanten ook graag adviseren over hun vermogen. Hier kunnen hun klanten niet terecht voor dagelijkse bankzaken. Op afspraak zijn zij hier van harte welkom: Kolfbaan 42 in Nieuwkoop.

Extra ondersteuning voor senioren en klanten met een lichamelijke beperking

Als coöperatieve bank biedt Rabobank extra ondersteuning aan klanten die niet in staat zijn online te bankieren of één van hun kantoren te bezoeken. Zij kunnen gebruikmaken van onder andere de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant die hier gebruik van maakt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken.

Meer informatie hierover staat in de Dichtbij Bankieren Brochure op Rabobank.nl/groenehartnoord. De Mobiele Bankservice is beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Meer informatie

Meer informatie over andere kantoren waar klanten voor dagelijkse bankzaken terecht kunnen, staat op Rabobank.nl/groenehartnoord. Op Locatiewijzer.geldmaat.nl staat het overzicht van Geldmaat automaten voor geld opnemen en storten.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.