WINACTIE – win jouw voorletter en die van iemand anders in chocola!

Heb jij de chocoladeletters van Patisserie Tout al geproefd? Dit is je kans! Samen met Smelt hebben wij een winactie bedacht waarbij je twee chocoladeletters kunt winnen.  

Wat kun je winnen?
Je voorletter in chocola en die van iemand waarvan jij vindt dat hij of zij het verdient.

Wat moet je hiervoor doen?
Om kans te maken op de chocoladeletters moet je dit bericht op Facebook liken en delen en in de reacties de persoon taggen voor wie jij een chocoladeletter zou willen winnen.

Deze actie loopt tot maandagochtend 2 december 09:00 uur. Wees er dus snel bij! Niet gewonnen? Niet getreurd. Neem een bezoekje bij Smelt en je geniet alsnog van een letter of andere lekkernij!

Smelt openingstijden
Het decemberwinkeltje aan de Wilgenstraat 38a te Roelofarendsveen is met 5 december in het vooruitzicht ook op maandag 1 december en dinsdag 2 december open!

Maandag tot en met donderdag: 11:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 uur - 17:30 uur


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.