Dennis

Winkelhart Roelofarendsveen: een keuze tussen functionaliteit of gezelligheid

Op woensdagavond 9 oktober vond er een bijeenkomst plaats voor het presenteren van de plannen voor het winkelhart Roelofarendsveen. Er werden 2 plannen besproken, waarbij duidelijk werd dat er gekozen moet worden tussen functionaliteit of gezelligheid.  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Fotoalbum

Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 1.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 2.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 3.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 4.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 5.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 6.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 7.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 8.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 9.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 10.jpeg (foto: Dennis)
Bijeenkomst winkelhart Roelofarendsveen 11.jpeg (foto: Dennis)

De gemeente organiseerde op woensdag 9 oktober samen met de grond- en winkeleigenaren van het Noordplein en De Oevers een informatiebijeenkomst over het Winkelhart Roelofarendsveen. De avond begon met een plenaire presentatie over de plannen om het Noord- en Zuidplein in het winkelhart op elkaar aan te laten sluiten. Vervolgens kregen aanwezigen de tijd om de tekeningen te bekijken en mee te denken over het plan.

Twee plannen
Tijdens de bijeenkomst werden 2 ontwerpen voor het winkelhart gepresenteerd. Aanwezigen konden een formulier invullen om hun voorkeur uit te spreken over onderwerpen op het gebied van groen, wandelpaden, kades, locaties van afvalcontainers en parkeerplekken.

Het eerste plan focust op kwaliteit en gezelligheid en zal ten koste gaan van 9 parkeerplekken. Het tweede plan gaat voor functionaliteit en kost 5 parkeerplekken. Voor beide plannen geldt dat er een centrale loper komt die het Noordplein en Zuidplein met elkaar moet verbinden. De milieustraat komt op de plek tegenover de apotheek, achter de Veenerick. In beide gevallen zal de inrichting hoogwaardig zijn.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.