VVD Kaag en Braassem

Wisseling van de wacht bij VVD Kaag en Braassem nu officieel

Maandag 29 maart was het zo ver. VVD-raadslid van de gemeente Kaag en Braassem Jan van der Geest trok de deur achter zich dicht. Na ruim acht jaar zich te hebben ingezet voor de gemeenteraad. Het opent de deur voor Roy Möllers. Hij zal het stokje overnemen.

In een rare tijd als deze werd gisteravond afscheid genomen van VVD-raadslid Jan van der Geest. Via een online meeting nam hij afscheid. ‘’Om iets te bereiken in de politiek heb je geduld nodig. En als je twintig jaar op de bank blijft zitten kritiek leveren dan bereik je helemaal niks’’, zo sloot Van der Geest af.

Wethouder Yvonne Peters blikt terug op de afgelopen jaren met het VVD-raadslid. ‘’Zijn rustige, nuchtere en deskundige inbreng gaan we enorm missen!’’

Van der Geest staat zijn plekje in de gemeenteraad af aan Roy Möllers. De 28-jarige Leimuidenaar Möllers is momenteel burgerraadslid en bestuurssecretaris van het overkoepelende netwerk VVD Rijn- en Veenstreek. Hij vindt het een enorme eer om nu aan slag te mogen als raadslid. “Laten we dingen mogelijk maken voor onze inwoners, samen optrekken en samen zorgen voor een vitale en toekomstbestendige gemeente, waar het over tientallen jaren nog net zo mooi wonen is als nu.”


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!