Archief

Woensdag 12 januari 2022; kerstboominzamelactie!

Ook in 2022 organiseert de gemeente een kerstboominzamelactie. Daarmee hopen ze te voorkomen dat de kerstbomen met het normale huisvuil worden afgevoerd of dat de bomen na hun bewezen diensten gaan 'rondzwerven' binnen onze gemeente. Daarom is er rond woensdag 12 januari een kerstboominzamelactie in onze gemeente.

Vanwege coronawordt er net als vorig jaar, niet met inzamellocaties gewerkt, maar kunt u een afspraak maken om kerstbomen op te laten halen. Dit doet de gemeente vanaf 25 kerstbomen. Van de ingeleverde bomen wordt compost gemaakt.

Hoe aanmelden?Heeft u minimaal 25 kerstbomen verzameld? Dan komt de gemeente ze graag halen. U kunt dit van tevoren (uiterlijk 10 januari) doorgeven door een email te sturen naar kerstbomen@kaagenbraassem.nl Geef in de mail uw naam, telefoonnummer, rekeningnummer (voor elke ingeleverde boom ontvangt u (€ 0.50), adres en het aantal bomen dat u gaat inleveren door. We nemen dan contact met u op om een ophaalafspraak te maken.

 

Tekst gaat door onder de foto.

kerstbomen 3.PNG

Let op: de kerstbomen moeten op de afgesproken tijd aan de straatkant klaar liggen, zodat de vrachtwagen de bomen met de grijper kan oppakken. Kerstbomen die nog in achtertuinen liggen of op plaatsen waar de vrachtwagen niet direct bij kan, kunnen helaas niet meegenomen worden. Dit om schade aan eigendommen te voorkomen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.