Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Word VIP van Castellum!

Het kan weer: VIP worden van Castellum. Mensen die cultuur, theater en Castellum in het bijzonder een warm hart toedragen, kunnen zich weer aanmelden voor seizoen 22/23. VIPs genieten van exclusieve voordelen en bijkomend voordeel is dat ze een bijdrage leveren aan het aanbod van Castellum.

Als VIP van Castellum krijg je voorrang op het bestellen van theaterkaarten voor het nieuwe seizoen (22/23). Dat betekent: altijd de beste keuze uit de mooiste plaatsen. Daarnaast krijg je €1,- korting op de prijs van theaterkaarten en worden er geen kosten in rekening gebracht bij annuleren of ruilen. Tot slot mag je gratis naar de seizoenspresentatie van seizoen 22/23 en seizoen 23/24: hét voorproefje van het nieuwe seizoen. Dit jaar vindt de seizoenspresentatie plaats op zondag 12 juni.

Ook (weer) VIP worden?

VIP worden kan al voor €37,50 per theaterseizoen. Ook kan er samen geprofiteerd worden van de VIP-voordelen. Hiervoor is de VIPvoor2 à €57,50 in het leven geroepen. Aanmelden kan via de website of via de kaartverkoopbalie van Castellum. Dit is gedurende het hele seizoen mogelijk. Het lidmaatschap is geldig voor één theaterseizoen, lopend van 1 september tot 1 juli. De voordelen hebben betrekking tot de voorstellingen in deze periode.

Meer informatie en de voorwaarden via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.