WVC herdenkt Ineke de Jong

Het verschrikkelijke nieuws dat Ineke de Jong, ''de moeder'' van SV WVC en vrouw van erelid Peter de Jong, is overleden aan de gevolgen van het coronavirus, komt binnen in Roelofarendsveen. De club laat weten zaterdag 11 april 10:00 uur tot dinsdag 14 april 20:00 uur de hekken open te laten om bloemen en kaartjes neer te leggen. 

De club merkt dat er naar aanleiding van het overlijden van Ineke al veel bloemen en kaartjes worden neergelegd. ''Een prachtig gebaar.'' Om dit in goede banen te kunnen leiden geeft de club de mogelijkheid om van zaterdag 11 april 10:00 uur tot dinsdag 14 april 20:00 uur kaartjes en bloemen neer te leggen. Dan zijn de hekken van de club speciaal hiervoor open. ''Bloemen en kaartjes kunnen dan op de trappen bij de ingang van onze kantine neergelegd worden. Ook liggen er vanaf morgenochtend condoleance boeken om iets in te schrijven en te tekenen'', laat de club weten op hun Facebook.

Er zal regelmatig een vrijwilliger aanwezig zijn of langsgaan om de bloemen te verzorgen en om te kijken of alles ordelijk verloopt. Ook wordt de familie regelmatig op de hoogte gehouden.

''Wij vragen iedereen wel de maatregelen in verband met het Corona-virus in acht te houden, 1,5 meter afstand, geen groepsvorming en maximaal 2 personen per keer. Was je handen voor en na het bezoek. Verder is en blijft de kantine gesloten, maar het hek blijft continue open.'' De club vervolgt: ''Laten we Ineke met deze bloemenhulde nog 1 keer geweldig bedanken en laten zien waar haar clubje groot in was en nog steeds is!''

Wij wensen familie en betrokkenen heel veel sterkte met dit grote verlies.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.