Yvons Springkussenverhuur
Advertorial Voor Kinderen

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Met vijftien verschillende springkussens, een stormbaan en veertien opblaasfiguren, heeft Yvons Springkussenverhuur een ruime keuze. Wat in juni 2019 begon met één springkussen, omschrijft eigenares Yvon nu als een uit de hand gelopen hobby.

Klantvriendelijkheid op nummer één

Yvons Springkussenverhuur staat bekend om haar klantvriendelijkheid.  Ze zorgen ervoor dat het springkussen wordt opgezet en weer wordt afgebouwd. ‘’We doen het vaak samen, maar ook familie staat klaar om te helpen. Een echt ‘familiedingetje’. Alles om klantgericht te werken.’’

Naast dat de springkussens helemaal voor jou gereed worden gemaakt, waarborgt Yvons Springkussenverhuur ook de kwaliteit van hun producten. ‘’We hebben alle certificaten die nodig zijn en zorgen ervoor dat de springkussens schoon en netjes worden aangeleverd.’’

De bezorgkosten voor de springkussens gaan op postcode. Bij slecht weer kan het springkussen kosteloos geannuleerd worden.

Ideaal voor kinderen

De springkussens zijn ideaal voor ieder kinderfeestje. Met de springkussens van Yvons Springkussenverhuur kijken de kinderen gegarandeerd hun ogen uit en bezorg je ze een onvergetelijke dag. Want welk kind houdt nou niet van springen en glijden?

Yvons Springkussenverhuur biedt springkussens aan in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een XXL Multiplay springkussen voor op een grote open plek, of juist voor het Jungle Mini springkussen voor in de achtertuin.

Heb jij binnenkort een feestje en lijkt het jou leuk om een springkussen van een unicorn, een jungle of een kasteel te huren? Bekijk dan snel het aanbod op yvonsspringkussenverhuur.nl.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 15:58

Molendag 2022: informatief en gezellig druk

Prachtig mooi weer, vrolijke mensen en draaiende molens. In het kort gezegd was Nationale Molendag Kaag en Braassem 2022 op zaterdag 14 mei een groot succes. 

Sport gisteren 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Advertorial Cultuur gisteren 14:11

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Overige 15 mei 2022 09:33

Auto te water langs A4 bij Roelofarendsveen

Zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water langs de A4 bij Roelofarendsveen. Het bleek te gaan om een auto die met hoge snelheid het water in gereden was.