Yvons Springkussenverhuur
Advertorial Voor Kinderen

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Met vijftien verschillende springkussens, een stormbaan en veertien opblaasfiguren, heeft Yvons Springkussenverhuur een ruime keuze. Wat in juni 2019 begon met één springkussen, omschrijft eigenares Yvon nu als een uit de hand gelopen hobby.

Klantvriendelijkheid op nummer één

Yvons Springkussenverhuur staat bekend om haar klantvriendelijkheid.  Ze zorgen ervoor dat het springkussen wordt opgezet en weer wordt afgebouwd. ‘’We doen het vaak samen, maar ook familie staat klaar om te helpen. Een echt ‘familiedingetje’. Alles om klantgericht te werken.’’

Naast dat de springkussens helemaal voor jou gereed worden gemaakt, waarborgt Yvons Springkussenverhuur ook de kwaliteit van hun producten. ‘’We hebben alle certificaten die nodig zijn en zorgen ervoor dat de springkussens schoon en netjes worden aangeleverd.’’

De bezorgkosten voor de springkussens gaan op postcode. Bij slecht weer kan het springkussen kosteloos geannuleerd worden.

Ideaal voor kinderen

De springkussens zijn ideaal voor ieder kinderfeestje. Met de springkussens van Yvons Springkussenverhuur kijken de kinderen gegarandeerd hun ogen uit en bezorg je ze een onvergetelijke dag. Want welk kind houdt nou niet van springen en glijden?

Yvons Springkussenverhuur biedt springkussens aan in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een XXL Multiplay springkussen voor op een grote open plek, of juist voor het Jungle Mini springkussen voor in de achtertuin.

Heb jij binnenkort een feestje en lijkt het jou leuk om een springkussen van een unicorn, een jungle of een kasteel te huren? Bekijk dan snel het aanbod op yvonsspringkussenverhuur.nl.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.