Dennis

Zwembad De Kleine Oase gaat nog niet open voor recreatief zwemmen

Het zomerseizoen bij zwembad De Kleine Oase in Leimuiden gaat bijna van start. Vanaf zaterdag 1 mei open ze de deuren voor banenzwemmen. Maar recreatief zwemmen zit er helaas nog niet in.

Bij Zwembad De Kleine Oase is het, net als bij veel andere buitenzwembaden in de regio, vanaf 1 mei mogelijk om buiten te zwemmen. Het gaat wel alleen om banenzwemmen. “Helaas kunnen we nog niet open voor vrijzwemmen, maar we zijn blij met wat wel kan”, zo laat het zwembad op Facebook weten. Vanaf 3 mei start De Kleine Oase ook weer met zwemlessen.

Let op: reserveren voor het banenzwemmen is verplicht.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.