Aad Hogenboom

Zwemclub bezoekt paalzitters

De laatste dag is aangebroken voor de laatste 3 paalzitters. Vanmorgen vroeg kregen Han, Paula en Niels wel heel speciaal bezoek. Een groep zwemsters dook het water in om hun rondje deze keer rond de palen te zwemmen.

Na een gezellige nacht, waarin mensen met fakkels op de wal kwamen kijken naar de paazitters, was het vanmorgen vroeg ook lekker druk op de wal bij Paal 7. Een groep van 15 dames, die regelmatig met elkaar zwemmen in het open water, had besloten deze keer een bezoek te brengen aan de paalzitters. Het was weer eens wat anders en voor de laatste de Mohikanen op de palen een welkome afwisseling.

Tekst gaat verder onder de foto!

Oranje comité bij paalzitten 22

Ook het oranje comité kwam even een kijkje nemen op de laatste dag van het paalzitten. Of zoals Niels vanmorgen vroeg zei: "Nog 11 uurtjes, het is nu aftellen en volhouden". Vanavond om 19.00u mogen ze dan eindelijk hun paal verlaten en weten we wie zich de nieuwe wereldkampioen paalzitten mag noemen.

 

Voor meer foto's klikt u hier.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.