Google Maps

Aankomend weekend grote drukte op N207 verwacht door wegwerkzaamheden aan A4

Rijkswaterstaat gaat vanaf het weekend van 7 mei groot onderhoud uitvoeren aan de snelweg A4 richting Amsterdam, tussen knooppunt Burgerveen en Schiphol. Verkeer zal hierdoor voor alternatieve routes moeten kiezen. Dit kan grote drukte veroorzaken op de N207 bij Roelofarendsveen en Oude Wetering.  

De werkzaamheden 

Rijkswaterstaat vernieuwt de aankomende tijd het asfalt en herstelt de vangrails en de bermen. Hiermee maken ze de weg toekomstbestendig. Op de A4 richting Amsterdam zal in beide richtingen het verkeer gehinderd worden.

De route richting Den Haag zal het gehele weekend gesloten zijn. Vanaf maandagochtend 10 mei tot maandagochtend 31 mei zijn er per weghelft vier rijstroken open. Tussen knooppunt Burgerveen en knooppunt De Hoek is een maximumsnelheid van zeventig kilometer per uur toegestaan in verband met de verkeersveiligheid. Dit met een mogelijke extra reistijd van dertig minuten tot gevolg. 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.