Over Alles in Kaag en Braassem

Allesinkaagenbraassem.nl is hét internetplatform voor de gemeente Kaag en Braassem. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in de gemeente Kaag en Braassem op één overzichtelijke website aan te bieden. 

Allesinkaagenbraassem.nl biedt een agenda, alle locaties, maar ook vacatures en natuurlijk het echt nieuws uit Kaag en Braassem. Inwoners kunnen direct reageren op bijvoorbeeld nieuwsberichten, waardoor Allesinkaagenbraassem.nl een interactief platform moet worden. 

Het idee voor een platform als Allesinkaagenbraassem.nl is ontstaan vanwege het feit dat er talloze online en offline initiatieven in de gemeente zijn geweest. Dit maakt de informatievoorziening voor de inwoners alleen maar ingewikkelder. Waar Kaag en Braassem nieuws specifiek op social media dit gat heeft opgevuld door alle relevante content voor een specifieke doelgroep te centraliseren, heeft niemand dit gat op een website beetgepakt. Vandaar dat wij de samenwerking zijn aangegaan met Dennis Knetsch.

Klik vooral rond op de website, ontdek dingen waarvan je nooit hebt geweten dat gemeente Kaag en Braassem ze kon bieden maar boven alles; geniet van alle content! Welkom op Allesinkaagenbraassem.nl


Allesinkaagenbraassem.nl
0172-891133
info@allesinkaagenbraassem.nl
www.allesinkaagenbraassem.nl