Politie Kaag en Braassem

Automobilist (19) zonder rijbewijs afgezet bij bushalte

De politie komt regelmatig automobilisten tegen op de weg die niet achter het stuur plaats hadden mogen nemen. Dit gebeurde dinsdag op de N207 bij Leimuiden.

Agenten van Politie Kaag en Braassem controleerden daar de personenauto. Achter het stuur zat een 19-jarige bestuurder uit Alphen aan den Rijn. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hierop hebben agenten de 19-jarige afgezet bij de bushalte, uiteraard wel met een bekeuring op zak.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.