Ingezonden

Brandweer in actie voor autobrand

De brandweer reageerde rond 00:45 uur op een melding van een voertuigbrand op de Burgemeester van Wichenlaan in Oude Wetering. 

Het betrof een Autobrand, waarbij de auto volledig in brand stond. Hierbij kwam ook veel rook vrij. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto is volledig uitgebrand.

De politie is op zoek naar getuigen die vlak voor of na de brand iets hebben gezien. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900-8844.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.