Ingezonden

Brandweer in actie voor autobrand

De brandweer reageerde rond 00:45 uur op een melding van een voertuigbrand op de Burgemeester van Wichenlaan in Oude Wetering. 

Het betrof een Autobrand, waarbij de auto volledig in brand stond. Hierbij kwam ook veel rook vrij. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto is volledig uitgebrand.

De politie is op zoek naar getuigen die vlak voor of na de brand iets hebben gezien. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900-8844.


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.