Dennis

Dakdeel los aan Palmkool in Roelofarendsveen

Storm Bella raast deze 3e kerstdag over het land. Ook in Kaag in Braassem laat zij haar sporen, zij het bescheiden, na. Tot nu toe zijn er 2 meldingen van schade. Eén in Woubrugge en één in Roelofarendsveen.

In Woubrugge werd de brandweer opgeroepen voor een melding aan het Weteringpad. Daar was een boom tegen een woning gewaaid. "We hebben de boom vast gemaakt met een touw waardoor er geen schade kon ontstaan", aldus de brandweer op twitter.

De Veense brandweer werd opgeroepen voor een melding van een los dakdeel aan de Palmkool. Daar bleek een strip gedeeltelijk losgewaaid. Omdat deze lastig te bereiken was, werd de hulp van de ladderwagen uit Leiden ingeroepen. Tijden het wachten op die ladderwagen viel het waakzame oog van de brandweer op een aanbouw in één van de aanliggende tuinen. Daar waren een aantal dakdelen losgeslagen. Nadat de bewoner daar op geattendeerd was, heeft hij ze zelf vastgezet.

Toen de Leidse ladderwagen ter plaatse was, heeft men het dakdeel veilig gesteld, waarna de brandweer retour kazerne kon.

WhatsApp Image 2020-12-27 at 12.09.27.jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.