Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Deal & Drive bij Van Ekris op de C-HR: € 2.000 extra inruilpremie en binnen twee maanden rijden

Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn wil de hybride actie van de Toyota C-HR niet aan jou voorbij laten gaan! Tot € 2.000 voordeel op een nieuwe C-HR, waarbij je ook nog eens snel kan rijden.

De Deal bestaat uit:

  • € 2.000 extra inruilpremie boven op de inruilwaarde.
  • € 30 per maand verlaging van het private lease tarief.

Drive:

Binnen twee maanden na bestelling is rijden al mogelijk in de nieuwe C-HR.

  • 10 jaar garantie bij Van Ekris.
  • Hybride! Zuinig in verbruik en lage onderhoudskosten.

Leuk om te rijden, kom gerust een proefrit maken om het zelf te ervaren.

*Vraag naar de voorwaarden bij Van Ekris.

Naast het feit dat Toyota Van Ekris op dit moment mooie acties heeft op de nieuwe C-HR, zijn zij ook zeer geïnteresseerd in jouw auto. De vraag naar gebruikte auto’s is namelijk erg hoog. Toyota Van Ekris ruilt en/of koopt deze dan ook graag in.

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk naar jouw auto kijken.

Dé Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. "Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!"

Meer weten of gewoon vrijblijvend een Toyota testen? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met hybride rijden. Kijken of proefrijden? Bel/mail even voor een afspraak. Telefoon: 0172 571 437, e-mail: alphen@vanekris.nl, vraag naar de adviseurs Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens vanekris.nl.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.