Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Deal & Drive bij Van Ekris op de C-HR: € 2.000 extra inruilpremie en binnen twee maanden rijden

Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn wil de hybride actie van de Toyota C-HR niet aan jou voorbij laten gaan! Tot € 2.000 voordeel op een nieuwe C-HR, waarbij je ook nog eens snel kan rijden.

De Deal bestaat uit:

  • € 2.000 extra inruilpremie boven op de inruilwaarde.
  • € 30 per maand verlaging van het private lease tarief.

Drive:

Binnen twee maanden na bestelling is rijden al mogelijk in de nieuwe C-HR.

  • 10 jaar garantie bij Van Ekris.
  • Hybride! Zuinig in verbruik en lage onderhoudskosten.

Leuk om te rijden, kom gerust een proefrit maken om het zelf te ervaren.

*Vraag naar de voorwaarden bij Van Ekris.

Naast het feit dat Toyota Van Ekris op dit moment mooie acties heeft op de nieuwe C-HR, zijn zij ook zeer geïnteresseerd in jouw auto. De vraag naar gebruikte auto’s is namelijk erg hoog. Toyota Van Ekris ruilt en/of koopt deze dan ook graag in.

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk naar jouw auto kijken.

Dé Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. "Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!"

Meer weten of gewoon vrijblijvend een Toyota testen? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met hybride rijden. Kijken of proefrijden? Bel/mail even voor een afspraak. Telefoon: 0172 571 437, e-mail: alphen@vanekris.nl, vraag naar de adviseurs Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens vanekris.nl.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!