Ingezonden

Hoge vrachtwagen, traumahelikopter en lange file in Kaag en Braassem

Een ongeval bij Hoogmade wat zorgde voor een lange file, een te hoge vrachtwagen in het Ringvaartaquaduct en een traumahelikopter in Woubrugge. De hulpdiensten hoefde zich niet te vervelen vandaag.

Rond 09.30u vond er op de A4, richting Den Haag, ter hoogte van Hoogmade een ongeval plaats . Voor de afhandeling werden 2 rijstroken afgesloten. Dit leidde tot een flinke file. Rond 11 uur was het raak bij het ringvaartaquaduct. Een vrachtwagen probeerde met een hoogte van 4.30meter onder het 4.11 meter hoge aquaduct door te gaan. Dit leidde tot een flinke klap en een zwaar beschadigde container. De vrachtwagen kon zelf weer onder het aquaduct vandaan komen, waarna deze naar de calamiteitenafrit gebracht werd. Daar werd proces verbaal opgemaakt, waarna de vrachtwagen onder begeleiding van Rijkswaterstaat naar de parkeerplaats bij het brugrestaurant gebracht werd om de container over te laden.

Tekst gaat door onder de foto

Te hoge vrachtwagen

's Middags werd de traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie in Woubrugge. Hiervoor landde de helikopter in een weiland langs de Viermabachtsweg in Woubrugge. Een foto hiervan vindt u hier. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.