Aad Hogenboom

Kleurt Kaag en Braassem donderdag wit?

Deze winter hebben we nog geen sneeuwvlokken gezien. Deze week lijkt daar echter verandering in te komen. Donderdag 13 februari is er namelijk kans op sneeuw.

Tot nu toe viel er deze winter alleen nog sneeuw in Zuid-Limburg en in Groningen, maar daar lijkt deze week verandering in te komen. “Velen hebben deze zachte winter nog geen sneeuwvlokken gezien, maar daar lijkt verandering in te komen. Donderdag trekt vanuit het zuidwesten een neerslaggebied het land in en naast regen is ook kans op natte sneeuw. Vooral in het midden, oosten en noordoosten wordt het mogelijk tijdelijk wit”, meldt Weeronline.

De sneeuw zal voornamelijk in de hogere gebieden in het land vallen. Maar naar verwachting zal de sneeuw ook tijdelijk op het gras en de auto’s blijven liggen. Op de wegen zal de sneeuw naar verwachting niet blijven liggen, maar tijdelijke gladheid is niet uitgesloten. 


Meer nieuws

Opinie vandaag 14:42

Lezing van boer Arwin Bos op 5 maart

Waar Arwin Bos begon als advocaat, is hij nu bezig met het voortzetten van zijn (voor)ouders’ akkerbouwbedrijf. Op 5 maart houdt hij om 20:00 uur in Dorpsleerhuis Woubrugge een lezing over de ethische en morele druk die boeren ervaren. 

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.