Aad Hogenboom

Kleurt Kaag en Braassem donderdag wit?

Deze winter hebben we nog geen sneeuwvlokken gezien. Deze week lijkt daar echter verandering in te komen. Donderdag 13 februari is er namelijk kans op sneeuw.

Tot nu toe viel er deze winter alleen nog sneeuw in Zuid-Limburg en in Groningen, maar daar lijkt deze week verandering in te komen. “Velen hebben deze zachte winter nog geen sneeuwvlokken gezien, maar daar lijkt verandering in te komen. Donderdag trekt vanuit het zuidwesten een neerslaggebied het land in en naast regen is ook kans op natte sneeuw. Vooral in het midden, oosten en noordoosten wordt het mogelijk tijdelijk wit”, meldt Weeronline.

De sneeuw zal voornamelijk in de hogere gebieden in het land vallen. Maar naar verwachting zal de sneeuw ook tijdelijk op het gras en de auto’s blijven liggen. Op de wegen zal de sneeuw naar verwachting niet blijven liggen, maar tijdelijke gladheid is niet uitgesloten. 


Meer nieuws

Horeca gisteren 15:55

Alphens Restaurantweek: laat je verrassen bij De Dyck

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Dyck!

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 13:08

Foutieve coronadashboards in omloop

Er zijn steeds meer dashboards te vinden die cijfers en clusters van het coronavirus bijhouden. GGD Hollands Midden heeft moeten concluderen dat deze dashboards vaak foutieve informatie bevatten. En dat zorgt voor onrust in gemeenten. 

Advertorial Sport gisteren 10:23

Anouk Ram geeft dansworkshops bij ROAC

4, 11 en 18 september kun je onder leiding van Anouk Ram bij ROAC een gratis dansworkshop volgen. Deze drie weken wordt de Hertogshal in Rijpwetering omgetoverd tot danszaal. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 13 aug. 2020 16:57

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.