Dennis

Koningsdag in Kaag en Braassem

Koningsdag in Kaag en Braassem: ondanks de coronacrisis maken we er toch nog wat moois van met zijn allen. We laten het je zien in ons fotoverslag.

Natuurlijk stond er een rij bij de bakkers om toch nog die oranje tompoucen te scoren, al lijkt de rij langer dan hij is door de 1,5 meter afstand (waar men zich overigens keurig aan houdt).

Rij voor bakker Van Maanen

Ed van berkel en Ton van Velzen, van Liefde voor Harmonie, speelden het Wilhelmus vanaf de watertoren. Passerende wandelaars zongen spontaan mee.

WhatsApp Image 2020-04-27 at 10.18.19 (1).jpeg

En de meezingende wandelaars, die keurig 1,5 meter afstand houden:

WhatsApp Image 2020-04-27 at 10.35.47 (1).jpeg

Meneer en mevrouw Van Hoorn zongen en speelden het Wilhelmus voor hun huis aan de Sotaweg.

WhatsApp Image 2020-04-27 at 10.20.19 (2).jpeg

Ook worden er her en der toch nog wat spullen verkocht, maar dan aan huis.

WhatsApp Image 2020-04-27 at 10.45.32 (1).jpeg


Meer nieuws

Overige vandaag 13:09

Toch een Klein beetje corso gevoel!

Hoewel er ook dit jaar geen corso was, weet je eigenlijk wel dat er toch "iets" gaat gebeuren. Zo kwam het dat er in veel tuinen alweer vroeg mensen zaten te wachten op wat misschien komen zou. Ze werden op hun wenken bediend.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.