Dennis

Storing slagbomen op Leimuiderbrug

De slagbomen van de Leimuiderbrug kampen momenteel met een storing. Hierdoor gaan ze niet meer open en staat er een lange file vanaf de A4 richting Alphen.

De storing ontstond rond 09:30 uur. Het verkeer kan door de storing niet over de brug in de richting van Alphen rijden. Hierdoor is er een lange file ontstaan vanaf de A4. De bussen die voor de brug staan te wachten worden nu weggeleid. Het is niet bekend hoe lang de storing van de slagbomen gaat duren.

In de richting van de A4 stonden de slagbomen eerst ook in storing, maar inmiddels zijn deze weer open.

storing slagbomen brug 2.jpeg


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.