Tulpen.nl

Tulpen.nl blijft in beweging

Tulpen.nl is het jaar goed begonnen. De in Roelofarendsveen gevestigde verpakker van onder andere tulpen lanceerde in samenwerking met de aan hen verbonden tulpenbroeiers een tulpenmagazine en een webshop. 

Glossy magazine
Tulpen.nl werkt voor de grootschalige verkoop van tulpen nauw samen met een aantal Europese retailers. Om de winkelmedewerkers van die samenwerkingspartners te bedanken voor hun bijdrage aan de tulpenverkoop op de winkelvloer, verraste Tulpen.nl ze onlangs met een Tulpen.nl Glossy. Oftewel, een magazine boordevol vrolijke foto’s, leuke interviews, toffe tulpenuitjes en praktische tulpentips. Joost Wesselman, trotse eigenaar van Tulpen.nl: “We wilden de winkelmedewerkers in het tulpenzonnetje zetten en ze tegelijkertijd kennis laten maken met Tulpen.nl.” Het magazine is goed ontvangen. Joost: “We krijgen vooral te horen dat mensen het leuk vinden om zo een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te kunnen nemen en te zien wie die mooie tulpen maakt. We hebben het magazine met plezier gemaakt en het is mooi om te ervaren dat dat overkomt.”

Tulpen.nl webshop
Naast het magazine lanceerde Tulpen.nl onlangs ook een eigen webshop en betrad daarmee een extra afzetkanaal. Met de webshop speelt Tulpen.nl in op de groeiende verkopen van bloemen via internet en op de grote populariteit van tulpen. Joost Wesselman: “De coronacrisis heeft de toch al stijgende verkopen via internet nog een extra boost gegeven. Een kwalitatief, goed aanbod van tulpen die direct vanuit de productiekassen naar bestellende klanten verzonden wordt, mag daarin in onze optiek niet ontbreken. Temeer omdat de tulpenafzet nog steeds groeiende is: de tulp is een van de topfavorieten van consumenten.’’

Klanten kunnen op de Tulpen.nl webshop een bos van twaalf tulpen bestellen maar ook een veelvoud daarvan. Een bewuste keuze. Joost: “Mensen associëren tulpen met liefde, vrolijkheid, plezier en energie. Tulpen laten de zon schijnen in huis of op kantoor en zijn daarom ook bij uitstek geschikt als cadeautje. Wij willen het voor families, verenigingen, scholen en bedrijven die iets te vieren hebben makkelijker maken om hun achterban te verrassen met een bos tulpen, die door ons namens hen thuisbezorgd wordt.” Meer informatie over de verkoopmogelijkheden via Tulpen.nl vindt u op www.tulpen.nl.

 


Meer nieuws

Overige vandaag 15:43

Molenfoto wint lunch

KAAG EN BRAASSEM - Kaag en Braassem Promotie schreef in het kader van Mei Molenmaand een fotowedstrijd uit en mocht rekenen op bijna tachtig inzendingen. Samen met vertegenwoordiging van de Rijnlandse Molenstichting werden de foto’s op diverse punten beoordeeld.

Overige vandaag 09:15

OVKB houdt eerste live evenement

Kaag en Braassem, OVKB grijpt de versoepelingen van het kabinet aan om het jaarlijkse langste-dag-evenement live te laten plaatsvinden. Het is het eerste live evenement sinds de fusie van ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost, een halfjaar geleden.

Sport gisteren 20:25

One en Only marathon op 11 september

De organisatie van Loopvereniging Plantaris’ One en Only gaat er voor. Niet voor anderhalve meter, maar voor maar liefst 42,195 kilometer loopplezier door het VeenStenenTijdperk. Na een jaar afwezigheid zijn de plannen voor de 19e editie, van de populaire estafette-marathon als start van de kermisweek, weer uit de koelkast gehaald.

Voor Kinderen gisteren 12:12

Geen huttenbouw in Rijpwetering en Roelofarendsveen, wel in Leimuiden

Ondanks de versoepelingen gaan een hoop vakantie evenementen ook dit jaar niet door. Zo heeft de VAK Alkemade aangegeven dat de huttenbouw in Rijpwetering en Roelofarendsveen dit jaar niet doorgaat. In Leimuiden wordt dit jaar wel een huttenbouw gehouden. Zij het in een andere vorm en voor het goede doel.

Politie gisteren 10:59

Auto met schade achtergelaten op N207

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.00u trof de politie een zwaar beschadigde auto aan op de busbaan van de N207. Van de inzittende(n) ontbrak elk spoor.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 18 jun. 2021 19:46

Bijna terug naar normaal: dit verandert er op 26 juni

Vanaf zaterdag 26 juni kan bijna alles weer op anderhalve meter. Er geldt dan geen maximum aantal meer voor bezoek en groepsvorming, de mondkapjesplicht vervalt deels en op kantoor werken mag weer gedeeltelijk.