Dennis

Veerpont Kaageiland bezig met grote onderhoudsbeurt voor veerponten

De laatste tijd was er al flink wat gedoe met de pont bij Kaageiland. Nu ligt er eindelijk een oplossing in het verschiet. De veerponten krijgen een fikse opknapbeurt. 

Aan de veerponten wordt de aankomende tijd groot onderhoud verricht. De reserveveer is niet beschikbaar en dus kan het extra druk zijn op de veerdienst. Veerdienst Kaag zegt druk bezig te zijn om alles zo snel mogelijk weer te laten varen. ‘’Met man en macht wordt eraan gewerkt om de continuïteit van de veerdienst zoveel als mogelijk te waarborgen echter slagen we daar op dit moment helaas niet altijd in, hetgeen kan leiden tot korte momenten van vertraging’’, aldus de veerdienst.  

Veerpont Kaag 2 zal uiterlijk voor 1 juni terug zijn. Groot onderhoud aan Kaag 1 zal na de zomer plaatsvinden. Verdere berichten over vertragingen vertraging of tijdelijke stremming van de veerdienst vind je hier


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.