Aad Hogenboom

Verkeershinder door Leiden Marathon

Zondag 15 mei wordt de Leiden Marathon weer gelopen. Deze marathon komt ook door Kaag en Braassem en zal hier en daar wat verkeershinder veroorzaken. 

De eerste lopers komen zo rond 11:00 uur bij Hoogmade onze gemeente binnen. Ze lopen dan via Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering, Rijpwetering en Oud Ade weer terug naar Leiden. Houd in deze kernen zondag dan ook rekening met vertraging en overlast. Met borden wordt aangegeven hoe je de kernen in en uit kunt rijden tijdens de marathon. Wil je weten waar de marathon precies langs komt, kijk dan hier.

Uiteraard stellen de lopers het zeer op prijs als je ze even aan komt moedigen. 

Leiden Marathon


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.