IMHealth logo

IMHealth

Mijn naam is Karin van Velthoven. In september 2020 heb ik in Roelofarendsveen een praktijk geopend voor Integrale- en Leefstijlgeneeskunde, IMHealth.

Ik help mensen die tobben met chronische gezondheidsproblemen, zoals pijnklachten, spijsverteringsklachten en vermoeidheid, die ondanks de hulp van de huisarts en medisch specialisten niet verbeteren. Deze problemen zijn dikwijls het gevolg van een opeenstapeling van factoren; stressvolle gebeurtenissen, tekorten aan voedingsstoffen, onvoldoende slaap of beweging enz.. Samen met de cliënt probeer ik te achterhalen welke factoren een rol spelen; wanneer duidelijk is hoe een probleem is ontstaan, is meestal ook duidelijk hoe het kan worden aangepakt.

De oplossing ligt veelal in het aanpassen van leefstijlfactoren als voeding, slaap, bewegen, ontspanning en zingeving. Supplementen (vitaminen, mineralen, kruiden, probiotica of homeopathische middelen) kunnen helpen om een zetje in de goede richting te geven.

U kunt ook bij mij terecht als u meer wilt weten over een gezonde leefstijl en de preventie van gezondheidsklachten.

Als u wilt weten of IMHealth u kan helpen, kijk dan eens op mijn website www.imhealth.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.