Alzheimer Café: Kwaliteit van leven

Op maandagavond 25 november 2019 is er weer het Alzheimer Café voor de gemeente Kaag & Braassem en Nieuwkoop. Dit keer is het thema: Hoe kunt u de kwaliteit van leven voor iemand met dementie vergroten?

Tijdens deze avond zal een medewerker van de Dementie-winkel, u vertellen wat er allemaal voor hulpmiddelen en aanpassingen beschikbaar zijn om het leven van iemand met dementie kwalitatief te verbeteren. Wel zo prettig om te weten wat er allemaal mogelijk is. Het zal u verbazen!

Naast de dementie-winkel zijn er ook andere deskundigen aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en/of u kunnen helpen de juiste paden te bewandelen in de wereld van de zorg. Er zijn veel mogelijkheden voor ondersteuning en deskundigen staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Het Alzheimer Café is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect te maken hebben met dementie. Omdat dit kan leiden tot veel pijn, verdriet, maar ook tot veel vragen, kan het prettig zijn om andere mensen te ontmoeten die wellicht in dezelfde situatie zitten als u.

Het Alzheimer Café vindt plaats op maandag 25 november op de J.M. Halkesstraat 33 in Langeraar. De inloop is vanaf 19:00 uur en het programma begint om 19:30 uur. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.