Archieffoto

Amandi zoekt vrijwilligers

Amandi zoekt nieuwe vrijwilligers voor het verlenen van zorg in het AmandiHuis en voor vervangende mantelzorg bij mensen die thuis willen sterven, Amandi Thuis. Naast zorgvrijwilligers worden er ook tuin- en kookvrijwilligers gezocht.

Iedereen die interesse heeft is welkom op de informatieavond op donderdag 3 maart aanstaande om 19.30 uur in Dorpshuis De Kern, Lisserweg 1a in Weteringbrug. Aanmelden kan per mail aan info@amandihuis.nl of telefonisch 071 – 532 8559. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende corona-maatregelen.

Het AmandiHuis in Nieuwe Wetering biedt vrijwillige, liefdevolle zorg aan mensen in hun laatste levensfase waarbij kwaliteit van leven voorop staat. Ook mensen die tijdelijke zorg nodig hebben zijn welkom. Onze zorg geboden door opgeleide vrijwilligers, is een aanvulling op de professionele zorg en ter ondersteuning van de mantelzorg. Zorgvrijwilligers werken wekelijks een blok van 4 uur tussen 07.00 en 23.00 uur. Vrijwilligers thuis worden variabel ingezet, al naar gelang de behoefte van de familie.

Nadere informatie staat op www.amandihuis.nl en www.amandi-thuis.nl 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.