Theater Castellum
Advertorial Cultuur

André Rieu te zien in Alphen aan den Rijn

Mensen die zijn drie uur durende show willen zien, maar een retourtje Maastricht te ver of te prijzig vinden, kunnen van André Rieu genieten vanuit Bioscoop Castellum. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus wordt de concertregistratie van André Rieu’s: Happy Days Are Here Again vertoond. Tickets zijn al te koop.

Na twee lange coronajaren treedt Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Samen met het Johann Strauss orkest en speciale gasten is hij inmiddels begonnen aan vijftien zomerconcerten op het historische Vrijthof. Een feestelijk en betoverend evenement waar feel-good classics, show-tunes en vrolijke walsen ten gehore gebracht worden.

Niet voor niets is Rieu al jaren één van de populairste liveacts ter wereld. Zijn concerten vormen een perfecte mix van spannende, romantische, feestelijke en emotionele melodieën, gecombineerd met verrassingen, ballons, prachtige solisten en natuurlijk zijn geweldige gevoel voor humor. Zoals gewoonlijk pakt hij groots uit.

Met André van Duin als cinema gastheer belooft het een bijzonder samenkomen te worden, nu er voor het eerst in twee jaar weer een zomerconcert kan plaatsvinden. Het wordt een opbeurend en romantisch feest in de bioscoop. “Laten we samen zingen, dansen, huilen en lachen, want… happy days are here again”, aldus Rieu.

Tickets

De filmvoorstelling is op twee momenten te zien: op zaterdag 27 augustus om 19:30 uur en op zondag 28 augustus om 14:00 uur. Tickets kosten € 14,50 en zijn te koop via bit.ly/AndreRieuCas.


Meer nieuws

Overige vandaag 07:11

Festival du Cirque bij Zomerspelen Hoogmade 2022

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus wordt de zomervakantie in Hoogmade traditiegetrouw afgesloten met Zomerspelen Hoogmade. Na twee jaar afwezigheid staat deze alweer 37e editie in het teken van Festival du Cirque: een mix van festival vibes en acrobatiek vertier. Alle activiteiten vinden plaats op het speelveld bij het Hendrik Meijerplantsoen in Hoogmade.

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.