Theater Castellum
Advertorial Cultuur

André Rieu te zien in Alphen aan den Rijn

Mensen die zijn drie uur durende show willen zien, maar een retourtje Maastricht te ver of te prijzig vinden, kunnen van André Rieu genieten vanuit Bioscoop Castellum. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus wordt de concertregistratie van André Rieu’s: Happy Days Are Here Again vertoond. Tickets zijn al te koop.

Na twee lange coronajaren treedt Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Samen met het Johann Strauss orkest en speciale gasten is hij inmiddels begonnen aan vijftien zomerconcerten op het historische Vrijthof. Een feestelijk en betoverend evenement waar feel-good classics, show-tunes en vrolijke walsen ten gehore gebracht worden.

Niet voor niets is Rieu al jaren één van de populairste liveacts ter wereld. Zijn concerten vormen een perfecte mix van spannende, romantische, feestelijke en emotionele melodieën, gecombineerd met verrassingen, ballons, prachtige solisten en natuurlijk zijn geweldige gevoel voor humor. Zoals gewoonlijk pakt hij groots uit.

Met André van Duin als cinema gastheer belooft het een bijzonder samenkomen te worden, nu er voor het eerst in twee jaar weer een zomerconcert kan plaatsvinden. Het wordt een opbeurend en romantisch feest in de bioscoop. “Laten we samen zingen, dansen, huilen en lachen, want… happy days are here again”, aldus Rieu.

Tickets

De filmvoorstelling is op twee momenten te zien: op zaterdag 27 augustus om 19:30 uur en op zondag 28 augustus om 14:00 uur. Tickets kosten € 14,50 en zijn te koop via bit.ly/AndreRieuCas.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.